Clubul Activiștilor | Pune umărul

Clubul Activiștilor

CLUBUL ACTIVIȘTILOR

Clubul Activiștilor este cel mai mare eveniment organizat de Programul PUNE UMĂRUL o dată în an, la Chișinău, unde sunt invitați liderii tuturor grupurilor active din diferite colțuri ale țării.

Evenimentul este o platformă de comunicare și schimb de experiență între activiștii locali, care fac organizare comunitară la ei în localitate și au reușit deja să pună umărul pentru a soluționa problemele cu care se confruntă.

Scopul evenimentului este de a consolida rețeaua de activiști locali și a crea o rețea de activiști naționali care știu cum să comunice cu cetățenii și să pună presiune pe autoritățile locale și centrale pentru a soluționa problemele cu care se confruntă și a îmbunătăți condițiile de trăi.

La eveniment, membrii grupurilor au posibilitatea să-și împărtășească succesele și provocările cu care s-au confruntat în timpul procesul de organizare comunitară la ei în localitate și să discute despre priorități locale și naționale nu doar între ei, dar și cu reprezentați ai factorilor de decizie, precum deputații.

La 2 Aprilie 2017 a avut loc a treia ediție a Clubului Activiștilor PUNE UMĂRUL. Peste 50 de activiștii din 15 comunități, s-au adunat pentru a se cunoaște și a discuta despre provocările pe care le au în localitatea lor pe parcursul soluționării unei probleme locale.  

Cei mai activi membrii sunt premiați și încurajați să continue lucrul intens la nivel local, raional sau chiar național.

Clubul Activiştilor, ediţia a III-a, 2 aprilie 2017
Clubul Activiştilor, ediţia a III-a, 2 aprilie 2017